top of page
Image by Martin Sanchez

❥ vei avea experiența și uneltele de a înlocui critica și atacul de sine cu blândețe și compasiune;

❥ vei avea mai mult respect față de corpul tău și îl vei locui cu mai multă bucurie;

❥ îți vei revendica senzualitatea ca parte esențială a vieții tale în corp de femeie;
❥ vei avea mai mult curaj să privești sexualitatea și dorințele ca părți importante ale vieții tale;
❥ te vei simți mai confortabil să te lași văzută în relațiile tale;
❥ vei crea legături cu alte femei care sunt într-un proces de împuternicire de sine.

Nu e nevoie de experiență anterioară. E nevoie doar de curiozitate, dorință de explorare, de a simți și de a imagina.

Participând la acest program:

Erotic by Nature

Program de 6 săptămâni de Dans Somatic și Embodiment

Erotic by nature 2022 (1).png

Cu cât suntem mai conectate la sistemul senzorial, la senzualitate, la energia sexuala, la înțelepciunea corpului care ne vorbește prin simțuri, cu atât suntem mai conectate la puterea noastră interioară, la intuiție, la bucuria de a trăi, a simți și a crea.

Acest program de 6 săptămâni este un spațiu de explorare și învățare menit să te sprijine să-ți simți corpul ca un spațiu de plăcere și de expresie de sine.

 

Îți voi oferi un spațiu blând și resursele pentru a asculta mesajele corpului tău și a-ți activa inteligența somatică. Prin procese individuale, în pereche și de grup și vom deschide mintea și corpul pentru mai multă viață.

image (1) (1).png
output-onlinepngtools.png
"Am ajuns mai aproape de mine, tot mai aproape cu fiecare temă și fiecare exercitiu. Am realizat cât de important este să îmi ascult corpul înainte de a-mi asculta mintea. Mi-am dat voie să mă mișc prin dans, să mă joc și să scriu cu sufletul deschis despre ce simt și ce îmi doresc.

M-am regăsit mai frumoasă, mai curajoasă, mai încrezatoare, ba chiar dorințele mele de pe foaie au luat contur încă din timpul programului. Este magic ce poate face apropierea sinceră de sinele adevarat și un grup de femei care să te sprijine în drumul de împrietenire cu tine."
~Roxana~
Image by Martin Sanchez

Ce conține programul:

❥ 6 sesiuni de grup (2h pentru grupa ONLINE, 2h și 15 min pentru grupa LIVE);
❥ înregistrările sesiunilor de grup dacă alegi grupa ONLINE;
❥ materiale teoretice în format PDF pentru fiecare temă;
❥ înregistrări cu practici de embodiment pentru fiecare temă;
❥ acces pe viață la toate materialele de mai sus.

 

DSC_7475.jpg
image (1) (1).png
output-onlinepngtools.png

Temele celor 6 întâlniri

Acasă în corp
Imagine corporală
Atingere și senzualitate
Sexualitate
A fi văzută
Integrare

Image by Martin Sanchez
image (1) (1).png

În acest program o să întâlnești

❥ Meditații

❥ Practici Somatice dedicate Sistemului Nervos
❥ Explorări din Terapie prin Mișcare și Dans
❥ Dans Somatic
❥ Mișcare Autentică
❥ Journaling
❥ Sharing

Despre metodele de lucru

Terapie prin dans și mișcare

Terapia prin Dans și mișcare este o formă de art-terapie, este o combinație între dans și psihoterapie. Se bazează pe ideea că mintea și corpul sunt interconectate, și că o schimbare într-o parte o influențează pe cealaltă.
Promovează conștiința, încrederea în sine și exprimarea emoțiilor. Poate fi folosită cu indivizi, cupluri, familii și grupuri.


Dans Somatic

Dansul Somatic este o practică de mișcare kinestezică care se focusează pe a crește vocabularul de mișcare și conștiința corporală prin explorarea detaliată și focusată a corpului în mișcare.
Poate folosi indicații pentru a mișca anumite părți ale corpului (încheieturi, mușchi) în feluri specifice sau poate invita spre mișcare improvizată prin imagerie. Dansul Somatic te ajută să interacționezi într-un mod creativ cu procesele emoționale, fizice și cognitive. Îți permite să explorezi în siguranță și să exprimi ceea ce nu poți spune în cuvinte.


Mișcare Autentică

Mișcarea Autentică este o formă de expresie a necunoscutului prin intermediul corpului care se lasă mișcat din interior de un impuls din afara voinței conștiente. Corpului i de oferă posibilitatea să dea glas mesajelor inconștiente. Această practică se desfășoară în forma ei de bază în perechi: persoana care mișcă și persoana care este martoră la mișcare. Atât persoana care se mișcă având ochii închiși cât și martorul său au ocazia de a descoperi lumea necunoscutului (inconștientul) prin intermediul libertății de expresie a corpului și a observației lipsite de judecăți și prejudecăți. (definiție de pihoterapeut Iulia Feordeanu)

 


❥  Journaling

În acest program de vom folosi de tehnica Journal Speak, creată de terapeuta Nicole Sachs.
Scopul tehnicii este de a scrie adevarul nefiltrat despre cum ne simțim. Fără a cenzura sau edita; încercând să fim cât mai sinceri cu putință legat de ceea ce simțim chiar dacă e rușinos, înfricoșător sau urât. Cele scrise nu sunt citite de altcineva și funcționează pe principiul procesării multitudinilor de trăiri pe care le avem în viața, dar pe care nu avem timp să le simțim.
O dată ce le punem pe foaie, acestea ies din corpul nostru.

Plata
output-onlinepngtools.png

Plata

*Plata nu se returnează decât în caz de anulare a evenimentului.
Te rog să te înscrii și să faci plata doar dacă știi că vei participa. În caz că nu mai poți ajunge și ai plătit, îți poți găsi un înlocuitor pentru a nu pierde investiția.

Numărul de locuri este limitat, prioritate în ordinea înscrierii.

Grupa LIVE

Întâlnirile vor avea loc miercuri, 8, 15 și 22 februarie, 1, 8 și 15 martie, între orele 18.30 și 21 (2h și 15 min).
Preț: 660 RON

Posibilitate de plată integrală sau în două rate de 330 RON
Deadline înscrieri: 5 februarie

Grupa ONLINE

Întâlnirile vor avea loc marți, 7, 14, 21 și 31 februarie, 7 și 14 martie, între orele 18.30 și 20.30 (2h).
Preț: 550 RON

Posibilitate de plată integrală sau în două rate de 275 RON
Deadline înscrieri: 5 februarie

Image by Martin Sanchez
image (1) (1).png

𝐂𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞?

 Sunt Cristina Chirnogea. Sunt pasionată de mișcare, dans, fotografie și natură și toate modurile în care acestea se interconectează și ne spun ceva despre viață.


Am o formare în Coaching Cognitiv-Comportamental, în Terapie prin Mișcare și Dans în cadrul UAB din Barcelona și în Mișcare Autentică. Am explorat și continui să explorez cu diferite forme de mișcare și practici de embodiment care mă pun în contact cu mine și cu viața.


Prin proiectul Ritmul Interior facilitez ateliere de mișcare și dans, online și offline, singură și în colaborare creativă cu alte persoane. De asemenea lucrez și în sesiuni individuale de coaching somatic, care au ca și componentă principală ascultarea corpului.

Ce creez e rezultatul propriei mele călătorii dintr-un spațiu cu teamă de senzații și emoții, un spațiu de perfecționism, anxietate și struggle spre un spațiu interior cu mai multă conectare, curiozitate, inspirație, compasiune și sinceritate față de procesele umane.

Te invit să călătorim împreună!

DSC_7391.jpg
bottom of page