top of page
Image by Martin Sanchez

❥  vei avea o înțelegere mai profundă asupra corpului, erotismului și sexualității;
❥ îți vei revendica senzualitatea ca parte esențială a vieții tale în corp de femeie;
❥ îți vei da voie să te bucuri de corpul tău;
❥ te vei simți mai stăpână pe sexualitatea și dorințele tale;
❥ te vei simți mai confortabil să te lași văzută în relațiile tale.

Nu e nevoie de experiență anterioară. E nevoie doar de curiozitate, dorință de explorare, de a simți și de a imagina.

Prin parcurgerea acestui mini-curs:

Erotic by Nature

Mini-curs de Dans Somatic și Scriere Creativă

Mini-curs Erotic by nature

Mini-curs Erotic by nature

Play Video

Cu cât suntem mai conectate la sistemul senzorial, la energia sexuala, la senzualitate, la înțelepciunea corpului care ne vorbește prin simțuri, cu atât suntem mai conectate la puterea noastră interioară, la intuiție, la bucuria de a trăi, a simți și a crea.

Prin îmbinarea de practici somatice și scriere creativă te vom ghida să asculți de ce are nevoie corpul tău cu adevărat. Împreună vom deschide uși spre o mai mare libertate de a ne simți vii.

image (1) (1).png
output-onlinepngtools.png

Ce conține programul:

❥ 5 sesiuni înregistrate cu durata între 50 min și 1 h și 30 de min (variantă video și audio)
❥ înregistrări audio cu scurte practici de embodiment
❥ un ghid în format PDF carte conține informații teoretice și invitații de auto-reflexie prin scriere creativă pentru fiecare temă;
❥ acces pe viață la toate materialele de mai sus;

❥ acces la mine pentru a-ți răspunde la întrebări legate de program, până pe 25 iulie.

 

DSC_7475.jpg
Image by Martin Sanchez
image (1) (1).png

Temele celor 5 înregistrări:

1. Acasă în corp
2. Imagine corporală
3. Atingere și senzualitate
4. Sexualitate
5. A fi văzută

În acest program o să întâlnești

❥ Meditații
❥ Practici Somatice și explorări din Terapie prin Mișcare și Dans
❥ Dans Somatic
❥ Scriere Creativă
❥ Sharing

Despre metodele de lucru

Terapie prin dans și mișcare

Terapia prin Dans și mișcare este o formă de art-terapie, este o combinație între dans și psihoterapie. Se bazează pe ideea că mintea și corpul sunt interconectate, și că o schimbare într-o parte o influențează pe cealaltă.
Promovează conștiința, încrederea în sine și exprimarea emoțiilor. Poate fi folosită cu indivizi, cupluri, familii și grupuri.


Dans Somatic

Dansul Somatic este o practică de mișcare kinestezică care se focusează pe a crește vocabularul de mișcare și conștiința corporală prin explorarea detaliată și focusată a corpului în mișcare.
Poate folosi indicații pentru a mișca anumite părți ale corpului (încheieturi, mușchi) în feluri specifice sau poate invita spre mișcare improvizată prin imagerie. Dansul Somatic te ajută să interacționezi într-un mod creativ cu procesele emoționale, fizice și cognitive. Îți permite să explorezi în siguranță și să exprimi ceea ce nu poți spune în cuvinte.

 


❥  Scriere Creativă

Prin diverse metode de putem aprofunda înțelegerea pe care o avem despre anumite subiecte. Putem să descoperim idei și perspective noi și le putem transforma artistic. Citind ce am scris în grup, învățăm să ne arătăm altor persoane. Oricine știe să scrie, doar că de multe ori nu avem contextul potrivit în care să ne dăm seama de asta.

Plata
output-onlinepngtools.png

Feedback

M-am așteptat la un curs în care vom conceptualiza erotismul, sexualitatea prin diferite forme, după autori bestseller. În schimb, a fost un curs despre simțire, despre a-mi reconecta mintea cu procesele din corpul meu unde energia curge in feluri potrivit mie, indiferent de ideologii. Fără să conștientizez până la ultima întâlnire, grupa a devenit o oază de liniște și suport pentru mine și în zilele între întâlniri. În mod indirect grupa m-a susținut în asumarea unor decizii, aparent nelegate de tema eroticului, dar care îmi consumau energia vitală la greu. Am devenit mai vie, sensibilă dar și puternică în același timp, și am putut să mențin răbdarea și deschiderea cu mine legat de provocările pe care le experimentez pe partea sexuală.

participantă la grupa ONLINE, mai-iunile 2022

Am ajuns mai aproape de mine, tot mai aproape cu fiecare temă și fiecare exercitiu. Am realizat cât de important este să îmi ascult corpul înainte de a-mi asculta mintea. Mi-am dat voie să mă misc prin dans, să mă joc și să scriu cu sufletul deschis despre ce simt și ce îmi doresc. M-am regăsit mai frumoasă, mai curajoasă, mai încrezătoare, ba chiar dorințele mele de pe foaie au luat contur încă din timpul programului. Este magic ce poate face apropierea sinceră de sinele adevarat și un grup de femei care să te sprijine în drumul de împrietenire cu tine.

participantă la grupa LIVE, mai-iunile 2022

Plata

330 RON

 

*Plata nu se returnează.

Image by Martin Sanchez
image (1) (1).png

𝐂𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞?

 Sunt Cristina Chirnogea. Sunt pasionată de mișcare, dans, fotografie și natură și toate modurile în care acestea se interconectează și ne spun ceva despre viață.


Am o formare în Coaching Cognitiv-Comportamental, în Terapie prin Mișcare și Dans în cadrul UAB din Barcelona și în Mișcare Autentică. Am explorat și continui să explorez cu diferite forme de mișcare și practici de embodiment care mă pun în contact cu mine și cu viața.


Prin proiectul Ritmul Interior facilitez ateliere de mișcare și dans, online și offline, singură și în colaborare creativă cu alte persoane. De asemenea lucrez și în sesiuni individuale de coaching somatic, care au ca și componentă principală ascultarea corpului.

Ce creez e rezultatul propriei mele călătorii dintr-un spațiu cu teamă de senzații și emoții, un spațiu de perfecționism, anxietate și struggle spre un spațiu interior cu mai multă conectare, curiozitate, inspirație, compasiune și sinceritate față de procesele umane.

Te invit să călătorim împreună!

DSC_7391.jpg
33828786_2041886725874468_2237578700226822144_n.jpg

 Sunt Natalia Graur. Sunt scriitoare și facilitatoare de procese de învățare. Sunt pasionată de teatru, autocunoaștere și de explorarea relației cu corpul. Am studiat Litere și Scriere Dramatică și lucrez de 6 ani în educația non-formală.
Faciliteaz ateliere de scriere creativă, teatru de improvizație, educație sexuală și relațională. În sesiuni individuale, sprijin oamenii să-și cultive o relație cu scrisul ca artă și/sau ca instrument terapeutic.

Te invit să călătorim împreună!

bottom of page